System.Web.Mvc.HtmlHelper`1[Umbraco.Web.PublishedModels.Case]

KOGEKA | Sint-Jozef

Geel
<div>

Leren in stijl

Wanneer je het Sint-Jozefsinstituut KOGEKA in Geel binnenwandelt kan je niet om de moderne en levendige uitstraling van de school heen. De frisse kleuren van het meubilair in combinatie met het strakke ontwerp domineren het gehele schoolinterieur.

 

Naast hun oog voor design hechten directie en leerkrachten van KOGEKA ook belang aan ergonomie. Het schoolmeubilair werd dus niet enkel gekozen in functie van een stijlvolle inrichting, maar ook omwille van het comfort en de gezondheid van de leerlingen. Het ontwerp van de Opti+ stoelen stimuleert immers beweging tijdens het zitten, door een dynamische rugleuning en de watervalrand van de zitting. Leerlingen kunnen naar hartenlust bewegen – achterover leunen, hun benen strekken – en zo op een aangename manier les blijven volgen, zonder afgeleid te zijn of andere leerlingen af te leiden.

 

Volgens Bob Heylen, directeur van het Sint-Jozefsinstituut KOGEKA, zijn zowel leerlingen als leerkrachten enthousiast over het nieuwe meubilair. Ook leerkrachten zijn blij met de bewegingsvrijheid die de leerlingen erdoor krijgen. De unieke hoogte van stoelen geeft leerlingen tevens de mogelijkheid om rechtop te staan in de klas terwijl ze op ooghoogte blijven van de zittende leerlingen en leerkracht.

 

"Met het meubilair zet de school een eerste stap in de richting van bewegend leren.”, aldus Bob Heylen.

</div>

Producten

in dit project