not found

Actie van de maand: Juni

Ontvang een Gratis Kantelbord bij Bestellingen van Schoolmeubilair in Juni!

570 min read

 

Introductie: Bij Vanerum zijn we verheugd om onze klanten in de maand juni een speciale actie aan te bieden. Bestel voor minimaal €5000 aan schoolmeubilair en ontvang een gratis kantelbord ter waarde van €699! Deze actie loopt van 1 juni tot en met 30 juni 2024. Mis deze unieke kans niet om uw school of kantoor van kwalitatief hoogwaardig meubilair te voorzien.

Details van de Actie: Onze actie is simpel: voor elke bestelling vanaf €5000 aan schoolmeubilair, ontvangt u een gratis kantelbord. Dit kantelbord is niet alleen praktisch, maar ook een waardevolle toevoeging aan elke leer- of werkomgeving. Houd er rekening mee dat deze actie niet cumuleerbaar is met andere lopende acties. Ook wordt het bord ongemonteerd geleverd, maar een duidelijke instructie is wel aanwezig.

Waarom Kiezen voor Ons Kantelbord? Het gratis kantelbord dat we aanbieden heeft een formaat van 100x150 cm en biedt een dubbel schrijfoppervlak, ideaal voor situaties waar geen ruimte is voor een vast wandbord. Hieronder enkele kenmerken die het kantelbord zo speciaal maken:

  • Mobiliteit: Dankzij het onderstel op wielen kan het bord eenvoudig verplaatst worden naar elke gewenste locatie.
  • Dubbel Schrijfoppervlak: Het bord heeft twee zijden die beschreven kunnen worden, wat zorgt voor extra functionaliteit in compacte ruimtes.
  • 360° Draaibaar: Het bord kan 360° draaien rond een horizontale as, wat het gebruiksgemak vergroot.
  • Vergrendelbare Wielen en Oppervlak: Zowel de zwenkwielen als het bord zelf kunnen vergrendeld worden, waardoor het stabiel en veilig in gebruik is.

Voor meer informatie over het kantelbord kunt u hier de productfiche raadplegen.

Hoe Kunt u Deelnemen? Om gebruik te maken van deze actie, hoeft u enkel een bestelling te plaatsen vanaf €5000 aan schoolmeubilair binnen de actieperiode van 1 juni tot en met 30 juni 2024. Zodra uw bestelling is geplaatst, voegen wij automatisch het gratis kantelbord toe aan uw levering.

Conclusie: Mis deze kans niet om uw onderwijsinstelling of kantoor te voorzien van kwalitatief hoogwaardig meubilair én een gratis kantelbord. Deze speciale actie loopt slechts één maand, dus zorg ervoor dat u tijdig bestelt. Voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactinformatie.