Bestel nu, betaal later!

De huidige crisissituatie zorgt ervoor dat veel scholen hun uitgaven moeten herbekijken. Ook tal van bedrijven – waaronder Vanerum – komen voor een zakelijke uitdaging te staan. Daarom bedachten we een oplossing om samen door deze moeilijke periode te geraken en voorbereid te zijn op de toekomst.

Geniet nu van onze tijdelijke actie!

Bij een aankoop uit ons aanbod van meubilair en technologie ter waarde van minimum €5.000, krijg je nu uitstel van betaling tot eind januari 2021.

Vul hier je gegevens in en wij nemen contact op!
Bijkomende promo's

Excellentie in interactiviteit

Bovendien bieden we tijdelijk een korting op de i3TOUCH EX 75”. Dit touchscreen staat garant voor verbluffende prestaties en biedt de beste, meest precieze IR-technologie die het gevoel van pen op papier behoudt. Sluit alle nieuwste apparaten aan op de display met een USB-C kabel. Je hebt slechts één kabel nodig voor audio, video, touchbediening en zelfs stroom.

Nu voor slechts € 2.499 (inclusief installatie en standaard bekabeling)

En je kan genieten van een promo op de mobiele lift voor touchscreens. Het mobiele onderstel maakt een snelle en soepele elektrische hoogteverstelling van het touchscreen mogelijk. 

Nu voor slechts € 549 (€ 599 voor 86” schermen)

Ten slotte is onze i3CAMERA te verkrijgen aan een voordelige prijs. Met deze full HD-groothoekcamera breng je gemakkelijk een hele klas in beeld en geniet je van een geweldige geluids- en beeldkwaliteit.

Nu voor slechts € 125

*Voorwaarden:

  • Geldig voor bestellingen t/m 04.09.2020
  • Bij aankoop van meubilair of technologie t.w.v. min. € 5.000
  • Alle bovenstaande prijzen zijn excl. btw.