Als IT-beheerder of gezondheids- en veiligheidsadviseur van een school kan zichtbaarheid hebben, technologie onderhouden en beheren, en de mogelijkheid hebben om gegevens over de luchtkwaliteit in uw klaslokalen te verzamelen en te rapporteren, een grote taak en veel papierwerk zijn.

Met onze softwareoplossingen voor het onderwijs hoeft u niets te missen en kunt u uw technologie overal en altijd up-to-date houden.

De i3TOUCH EX levert verbluffende prestaties met onze beste multi-touch, hoge-precisie IR-technologie die u een natuurlijke en precieze schrijfervaring biedt.

i3RDM stelt support en IT-beheerders in staat om een volledige vloot van interactieve flatpanels te beheren en te monitoren vanaf elke plek en op elk moment, zodat ze altijd volledige controle hebben.

i3CAIR verbetert het welzijn, de gezondheid en veiligheid in klaslokalen en werkomgevingen door omgevingsbewaking en data-analyse.

Maak het je eigen met i3STUDIO

Het is niet meer nodig om meerdere applicaties of software te downloaden, de i3STUDIO is een complete toolset voor onderwijs- of zakelijke omgevingen die vooraf is geïnstalleerd op al onze interactieve touchscreens.

i3STUDIO bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan: videoconferenties, whiteboarden, annoteren en draadloos presenteren.

Whiteboard

Begin met whiteboarden met een druk op de knop en brainstorm eindeloos over je oneindige canvas in i3WHITEBOARD. Gebruik afbeeldingen en objecten om je verhaal te vertellen, bewaar je aantekeningen en stuur ze naar je team of klaslokaal.

Presenteer draadloos

Koppel je apparaten zonder moeite of kabels. Deel het scherm vanaf uw laptop of mobiele apparaat. Draadloos presenteren is compatibel met Windows-, Android-, Mac- en iOS-apparaten (AirPlay).

Annoteer

Leg idee├źn vast op websites, in je presentatie of in een app. Stuur uw geannoteerde screenshots rechtstreeks naar de whiteboard-app en bewerk ze daar.