In een grote zaal of auditorium kan het een uitdaging zijn om alle leerlingen bij de les te houden. Het gebruik van een groter interactief scherm of bord zorgt ervoor dat iedereen uw les kan zien, ongeacht waar ze zich in de ruimte bevinden.

Onze oplossingen zijn eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en helpen de productiviteit en de leerresultaten te verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd de leerlingen voorbereiden op de moderne werkplek.

De i3TOUCH ES maakt eenvoudige visualisatie, interactie en samenwerking een aanwinst voor iedereen. We zijn verheugd om ons nieuwe instapdisplay te introduceren met een uitstekende verhouding tussen budget en prestatie.

Werk samen op een gebruiksvriendelijk interactief scherm en brainstorm lokaal of op afstand, allemaal binnen de Windows-omgeving van uw voorkeur. Met de i3SIXTY Pro-oplossing kunt u whiteboarden, draadloos presenteren, videovergaderen en aantekeningen maken bij uw gedeelde content. Het heeft alles wat u nodig hebt voor samenwerking op afstand en past in elke ruimte.

i3CAIR verbetert het welzijn, de gezondheid en veiligheid in klaslokalen en werkomgevingen door omgevingsbewaking en data-analyse.

Maak het je eigen met i3STUDIO

Het is niet meer nodig om meerdere applicaties of software te downloaden, de i3STUDIO is een complete toolset voor onderwijs- of zakelijke omgevingen die vooraf is geïnstalleerd op al onze interactieve touchscreens. i3STUDIO bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan: videoconferenties, whiteboarden, annoteren en draadloos presenteren.

Whiteboard

Begin met whiteboarden met een druk op de knop en brainstorm eindeloos over je oneindige canvas in i3WHITEBOARD. Gebruik afbeeldingen en objecten om je verhaal te vertellen, bewaar je aantekeningen en stuur ze naar je team of klaslokaal.

Presenteer draadloos

Koppel je apparaten zonder moeite of kabels. Deel het scherm vanaf uw laptop of mobiele apparaat. Draadloos presenteren is compatibel met Windows-, Android-, Mac- en iOS-apparaten (AirPlay).

Annoteer

Leg idee├źn vast op websites, in je presentatie of in een app. Stuur uw geannoteerde screenshots rechtstreeks naar de whiteboard-app en bewerk ze daar.