Flexible Learning

Flexible Learning

Relaxing Encounters

Relaxing Encounters

Pleasant Cooperation

Pleasant Cooperation

Playful Discovery

Playful Discovery

Actualités

Rechtopstaand leren aan Opti+

De basisschool de Eckberger in Sint-Gillis-Waas laat haar leerlingen rechtopstaand les volgen aan de Opti+ tafels. Het resultaat: de leerlingen zijn aandachtiger bij de les. Ruim 9 op de 10 basisscholen organiseren reeds beweegactivieiten. Binnenkort zullen 10 middelbare scholen de trend volgen. De Opti+ tafels zijn goed op weg om standaard onderdeel van de klas te worden.

Unieke totaaloplossing voor leren in de 21ste eeuw.

 WIN DE TOTAALOPLOSSING VOOR HET LEREN IN DE 21STE EEUW!

Ook zo benieuwd?

Klik snel door

Nieuwe i3PROJECTOR!

COMPACTER DESIGN   I   HELDERDER   I   BESTENDIGER

Nieuwe i3PROJECTOR beschikbaar vanaf eind september!
De i3PROJECTOR 2802W zal binnenkort vervangen worden door een nieuw, verbeterd model.

Video: size does matter!

 "SIZE DOES MATTER..."

Verander de manier waarop je lesgeeft.


In deze tijd waar de traditionele leeromgeving geleidelijk overgaat naar een compleet digitale klas, zijn wij trots om u het beste van beide werelden te bieden met de meest geavanceerde whiteboard omgeving die vandaag - wereldwijd - beschikbaar is!

Références

Des clients satisfaits sont très importants pour nous. Mais les élèves et des enseignants bénéficiant de toutes nos solutions sont encore plus importants ! Notre devise est en effet « L'enseignement tout au long de la vie est amusant ! ». Dans cette rubrique, nous souhaitons vous présenter de magnifiques projets de clients heureux.

In een handomdraai van individueel werk naar groepswerk

Middenschool Prins van Oranje Diest

"Ik zie een duidelijke verdeeldheid binnen het leerkrachtenteam. Enerzijds heb je de leerkrachten die nog graag traditioneel lesgeven. Op zich heb ik hier niets op tegen, zolang de participatie van de leerlingen maar optimaal is. Anderzijds heb je leerkrachten die heel graag meegaan in dit interactieve verhaal."

Gert Van Passel (Directeur)

Nieuwe schoolbanken in het openleercentrum van Campus Sint-Jozef in Lommel

VZW WICO Campus Sint-Jozef

"De vraag naar nieuwe uitrusting kwam vanuit het nieuwbouwproject. In 2011 hebben we met de klassen van de tweede en derde graad een nieuw gebouw in gebruik genomen op een gezamenlijke campus met de eerste graad."

Noël Bernaers

Inrichting met digiborden voor De Wijnpers in Leuven

De Wijnpers - Leuven

"Als school vinden wij het vooral belangrijk om de leerstof erg visueel en tastbaar te maken voor onze leerlingen. Op vlak van didactiek streven we naar een interactieve leeromgeving die zowel voor leerlingen als leerkrachten een meerwaarde kan zijn. "

Bart Van Den Bosch (Technisch Adviseur Coördinator)

Leerlingen op een hoger niveau in Heilig Hartcollege te Lanaken

Heilig Hartcollege lanaken

"Ik denk dat het vandaag enorm belangrijk is om jongeren te motiveren om te studeren. Anno 2014 zijn jongeren het gewoon om technologie te gebruiken, elk uur van de dag. Ik vind dat die technologie ook in het onderwijs aanwezig moet zijn, verwerkt in een interactief opvoedingsproces. "

Peter Jannis (Directeur)