wo, 23 februari 2022 09:00 - do, 24 februari 2022 17:30

Flanders Expo, Hal 3 - Gent

Sett Gent, het event voor modern en innovatief leren

<div>

Bezoek VANERUM op Sett Gent

Sett Gent, het event voor modern en innovatief leren. Meer dan 100 lezingen en workshops rond onderwijstransformatie en -technologie, een interactieve belevingsbeurs met meer dan 100 exposanten en nog veel meer, dat is Sett Gent.

VANERUM zal hier uiteraard niet ontbreken. Kom langs bij ons en dan tonen wij je graag onze innovatieve oplossingen voor de leeromgeving van morgen. Met meer dan 50 jaar ervaring en onze eigen productie van meubilair, borden en audiovisueel materiaal zijn wij de enige speler op de markt die een complete oplossing biedt voor het ontwerp van een inspirerende leeromgeving.

Op zoek naar inspiratie rond onderwijstransformatie en -technologie?

Dan is het conferentieprogramma op Sett de ideale plek! Hans De Four (ICT-Praktijkdag) en het team van EduNext vzw (schooltransformatie) stellen een programma samen vol boeiende keynotes, inspirerende directies en innovatieve leraren.

Het is niet mogelijk vooraf je plaats te reserveren in de conferenties, maar we voorzien zeker genoeg plaatsen in de verschillende zalen.

Neem deel aan de praktijkgerichte workshops en word een expert in de beste onderwijsinnovaties en -technologie├źn
Je moet vooraf inschrijven per workshop.

De inschrijvingen voor de workshops werden verplaatst naar begin februari. Wie dan al een ticket heeft gekocht ontvangt een e-mail met een link om workshops te kiezen, en wegens gelimiteerde capaciteit werken we met het principe van VOL = VOL.

Op de beurs zullen de plaatsen van mensen die niet komen opdagen 5 minuten voor tijd worden vrijgegeven aan wachtenden.
Deze workshops zijn enkel toegankelijk met een betalend ticket.

</div>