do, 22 oktober 2020 - wo, 10 maart 2021

Diest of Deerlijk

i3-Gebruikersdagen

Interactief samenwerken is de boodschap!

Kom je kennis van i3LEARNHUB verder uitdiepen tijdens de i3-Gebruikersdagen op

 

We verwelkomen alle Vanerum-leerkrachten die met i3LEARNHUB de interactie met de leerlingen in de klas willen bevorderen.  Onder begeleiding van i3trainers organiseren we twee workshops om je kennis te updaten en/of uit te breiden. Op inspirerende wijze zal theorie met praktijk worden afgewisseld. 

 

Programma

  • 08:30 - 09:00: Onthaal met koffie
  • 09:00 - 12:00: Ochtendsessie: Workshop 1
  • 12:00 - 13:00
  • 13:00 - 16:00: Middagsessie: Workshop 2

 

WORKSHOP 1
In de eerste workshop bekijken we de basis van i3LEARNHUB. We doorlopen samen de verschillende opties die i3LEARNHUB biedt en laten je eveneens de extra’s ontdekken.

 

WORKSHOP 2
In de namiddag heb je de keuze om ook aan te sluiten bij de workshop die zal verschillen per datum.

 

donderdag 22 oktober 2020 in Diest 

donderdag 12 november 2020 in Deerlijk

 ‘HYBRIDE KLAS & AFSTANDSLEREN’ Omdat we toch nog te maken krijgen met een ‘nieuwe manier van lesgeven’ door kinderen die toch uitvallen of leerkrachten die in quarantaine moeten, willen we jullie handvaten geven om je lessenpakket toch zo goed mogelijk te laten verlopen.  Ook dit kan je eenvoudig met je laptop, of digitaal bord doen mét i3LEARNHUB.  Indien je hier meer over wil leren, schrijf je dan in voor deze middagsessie.

 

woensdag 3 maart 2021 in Deerlijk

woensdag 10 maart 2021 in Diest

 ‘TEAM TEACHING’. In team teaching werken meerdere leerkrachten samen aan kwaliteitsvol onderwijs voor al hun leerlingen. De samenwerking situeert zich zowel in het voorbereiden en uitvoeren van lessen als in de reflectie op hun gedeelde lesopdracht. Met i3LEARNHUB geven wij je kapstokken en handvaten om dit in de praktijk uit te werken.

 

 

Je kan kiezen om enkel aan workshop 1 deel te nemen, enkel workshop 2 of beide. Na de workshops horen we graag van jou hoe we de i3LEARNHUB verder kunnen optimaliseren en zo nog meer laten aansluiten bij jouw wensen en die van je leerlingen.

De workshops zijn gratis en zullen coronaproof georganiseerd worden.

We vragen je om je laptop mee te brengen zodat jullie meteen mee kunnen oefenen.

Schrijf je hier in!

De i3-Gebruikersdag is gratis