Elegante omkadering, afgeronde hoeken en geïntegreerde krijtgoot

Al onze krijtborden bestaan uit een geëmailleerd stalen groen schrijfoppervlak dat magneten vasthoudt en het schrijven met krijt toelaat. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en altijd klaar voor gebruik.

Onze krijtborden zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en tonen ons oog voor detail door de elegante omkadering, de afgeronde hoeken en de geïntegreerde krijtgoot. De borden kunnen gepersonaliseerd worden door de toevoeging van lineaturen, die levenslang meegaan aangezien ze gezeefdrukt en op hoge temperatuur versmolten zijn op de emaillaag. Hierdoor zijn ze onuitwisbaar, slijtvast, en storen ze niet bij het schrijven omdat ze een glad oppervlak vormen met het bord. Opteer voor zwarte of witte lijnen, ruiten, kruisjes, schoonschrift, notenbalken, etc.

Ons aanbod bestaat niet uitsluitend uit krijtborden met één enkel schrijfvlak, maar ook uit het vijfvlaksbord, dat ideaal is in omgevingen waar veel schrijfruimte nodig is of waar informatie eerst verborgen en dan vertoond moet worden.

Kom meer te weten over de krijtborden van VANERUM.