Het flexibele klaslokaal stelt de leraar en de leerlingen in staat beweging in hun leeractiviteiten te integreren. In plaats van de hele dag aan een bureau te zitten, kan de leerkracht met het flexibele klaslokaal het lokaal aanpassen aan de les of activiteit, waardoor de leerlingen meer betrokken raken en beter kunnen samenwerken.

Voor de leerlingen in de jongere klassen en de kleuterschool is het niet altijd gemakkelijk om stil aan hun bureau te zitten en in hun werkboek te werken. Een flexibel klaslokaal geeft ze de ruimte om te bewegen terwijl ze leren en het helpt ze zich veel beter.

Verspil geen tijd meer met het zoeken naar de juiste kabel of driver. Met i3ALLSYNC kan iedereen zijn content draadloos delen vanaf elk apparaat. Het enige dat u nodig hebt, is een eenvoudige app.

i3CAIR verbetert het welzijn, de gezondheid en veiligheid in klaslokalen en werkomgevingen door omgevingsbewaking en data-analyse.

De i3SIXTY is een mobiele en interactieve digitale flipchart die elke ruimte omtovert in een moderne, collaboratieve werkruimte.

Met onze baanbrekende oplossing hebben we uw probleem van saaie lessen effectief aangepakt. iMO-LEARN kan op analoge of digitale manier worden gebruikt om de hersenen van uw leerlingen te stimuleren met een positief effect op hun leerproces. Hun energieniveaus en aandachtsgebieden blijven langer behouden en de barrière van saaie lessen wordt verbroken.

Maak het je eigen met i3STUDIO

Het is niet meer nodig om meerdere applicaties of software te downloaden, de i3STUDIO is een complete toolset voor onderwijs- of zakelijke omgevingen die vooraf is geïnstalleerd op al onze interactieve touchscreens.

i3STUDIO bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan: videoconferenties, whiteboarden, annoteren en draadloos presenteren.

Whiteboard

Begin met whiteboarden met een druk op de knop en brainstorm eindeloos over je oneindige canvas in i3WHITEBOARD. Gebruik afbeeldingen en objecten om je verhaal te vertellen, bewaar je aantekeningen en stuur ze naar je team of klaslokaal.

Annoteer

Leg ideeën vast op websites, in je presentatie of in een app. Stuur uw geannoteerde screenshots rechtstreeks naar de whiteboard-app en bewerk ze daar.

Presenteer draadloos

Koppel je apparaten zonder moeite of kabels. Deel het scherm vanaf uw laptop of mobiele apparaat. Draadloos presenteren is compatibel met Windows-, Android-, Mac- en iOS-apparaten (AirPlay).