De Hybride Klas combineert klassikaal onderwijs met online leren, terwijl de leerlingen toch in real-time kunnen deelnemen en onmiddellijk feedback kunnen geven of ontvangen.

Met een interactief aanraakscherm, of de leerlingen nu in het klaslokaal zijn of online leren, heeft iedereen toegang tot de hulpmiddelen die ze nodig hebben om betrokken te blijven en productiever te zijn.

De i3TOUCH EX levert verbluffende prestaties met onze beste multi-touch, hoge-precisie IR-technologie die u een natuurlijke en precieze schrijfervaring biedt.

De i3SIXTY is een mobiele en interactieve digitale flipchart die elke ruimte omtovert in een moderne, collaboratieve werkruimte.

De i3CAMERA Pro is een 4K-camera met groot dynamisch bereik die een geweldige geluidskwaliteit en capaciteit bij weinig licht biedt op een flexibele houder.

i3LEARNHUB is een leerplatform dat leerkrachten in staat stelt om digitale inhoud naar de leerlingen te brengen, samenwerking te stimuleren en leerlingen op 21e eeuwse leervaardigheden voor te bereiden.

Maak het je eigen met i3STUDIO

Het is niet meer nodig om meerdere applicaties of software te downloaden, de i3STUDIO is een complete toolset voor onderwijs- of zakelijke omgevingen die vooraf is geïnstalleerd op al onze interactieve touchscreens.

i3STUDIO bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan:

  • videoconferenties,
  • whiteboarden,
  • annoteren en
  • draadloos presenteren

Whiteboard

Begin met whiteboarden met een druk op de knop en brainstorm eindeloos over je oneindige canvas in i3WHITEBOARD. Gebruik afbeeldingen en objecten om je verhaal te vertellen, bewaar je aantekeningen en stuur ze naar je team of klaslokaal.

Annoteer

Leg idee├źn vast op websites, in je presentatie of in een app. Stuur uw geannoteerde screenshots rechtstreeks naar de whiteboard-app en bewerk ze daar.

Presenteer draadloos

Koppel je apparaten zonder moeite of kabels. Deel het scherm vanaf uw laptop of mobiele apparaat. Draadloos presenteren is compatibel met Windows-, Android-, Mac- en iOS-apparaten (AirPlay).