Deel aankondigingen, aankomende evenementen, noodberichten en schoolinformatie met onze digital signage-functie op ons i3TOUCH EX-display. Verschaf duidelijke informatie wanneer uw collega's en leerlingen dat het meest nodig hebben, met een prachtig 4K-scherm met antireflectie.

Bewaak de luchtkwaliteit in uw hele school met de i3CAIR, onze sensor voor binnenluchtkwaliteit. i3CAIR is een eenvoudige oplossing die ervoor zorgt dat u veilig naar school kunt terugkeren door de binnenluchtkwaliteit te bewaken, te waarschuwen en erover te rapporteren, en de oplossing integreert volledig met het i3TOUCH interactieve display.

De i3TOUCH EX levert verbluffende prestaties met onze beste multi-touch, hoge-precisie IR-technologie die u een natuurlijke en precieze schrijfervaring biedt.

i3CAIR verbetert het welzijn, de gezondheid en veiligheid in klaslokalen en werkomgevingen door omgevingsbewaking en data-analyse.

i3RDM stelt support en IT-beheerders in staat om een volledige vloot van interactieve flatpanels te beheren en te monitoren vanaf elke plek en op elk moment, zodat ze altijd volledige controle hebben.

Maak het je eigen met i3STUDIO

Het is niet meer nodig om meerdere applicaties of software te downloaden, de i3STUDIO is een complete toolset voor onderwijs- of zakelijke omgevingen die vooraf is geïnstalleerd op al onze interactieve touchscreens.

i3STUDIO bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan: videoconferenties, whiteboarden, annoteren en draadloos presenteren.

Whiteboard

Begin met whiteboarden met een druk op de knop en brainstorm eindeloos over je oneindige canvas in i3WHITEBOARD. Gebruik afbeeldingen en objecten om je verhaal te vertellen, bewaar je aantekeningen en stuur ze naar je team of klaslokaal.

Annoteer

Leg idee├źn vast op websites, in je presentatie of in een app. Stuur uw geannoteerde screenshots rechtstreeks naar de whiteboard-app en bewerk ze daar.

Presenteer draadloos

Koppel je apparaten zonder moeite of kabels. Deel het scherm vanaf uw laptop of mobiele apparaat. Draadloos presenteren is compatibel met Windows-, Android-, Mac- en iOS-apparaten (AirPlay).