Er zijn veel verschillende manieren om interactieve oplossingen in uw klaslokaal te integreren, en in de Digitale Klas bevelen wij onze totaaloplossing aan.

Deze omvat zowel software als hardware waarmee u uw lessen naar een hoger niveau kunt tillen, zodat uw leerlingen veilig, betrokken en verbonden blijven.

De i3TOUCH EX levert verbluffende prestaties met onze beste multi-touch, hoge-precisie IR-technologie die u een natuurlijke en precieze schrijfervaring biedt.

i3CAIR verbetert het welzijn, de gezondheid en veiligheid in klaslokalen en werkomgevingen door omgevingsbewaking en data-analyse.

De i3GLIDE is een in hoogte verstelbare kolomstandaard voor flatpanels die gebruik maakt van een dubbel tegengewicht om de interactieve flatpanel soepel te laten bewegen en zo meer comfort en toegankelijkheid te bieden.

i3LEARNHUB is een leerplatform dat leerkrachten in staat stelt om digitale inhoud naar de leerlingen te brengen, samenwerking te stimuleren en leerlingen op 21e eeuwse leervaardigheden voor te bereiden.

Maak het je eigen met i3STUDIO

Het is niet meer nodig om meerdere applicaties of software te downloaden, de i3STUDIO is een complete toolset voor onderwijs- of zakelijke omgevingen die vooraf is geïnstalleerd op al onze interactieve touchscreens.

i3STUDIO bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan: videoconferenties, whiteboarden, annoteren en draadloos presenteren.

Whiteboard

Begin met whiteboarden met een druk op de knop en brainstorm eindeloos over je oneindige canvas in i3WHITEBOARD. Gebruik afbeeldingen en objecten om je verhaal te vertellen, bewaar je aantekeningen en stuur ze naar je team of klaslokaal.

Annoteer

Leg idee├źn vast op websites, in je presentatie of in een app. Stuur uw geannoteerde screenshots rechtstreeks naar de whiteboard-app en bewerk ze daar.

Presenteer draadloos

Koppel je apparaten zonder moeite of kabels. Deel het scherm vanaf uw laptop of mobiele apparaat. Draadloos presenteren is compatibel met Windows-, Android-, Mac- en iOS-apparaten (AirPlay).