Een veilige leeromgeving mét voldoende afstand wordt het nieuwe normaal.

Social distancing is dé basisregel voor een veilige heropstart van de lessen in scholen. En dit afstand houden zullen we allemaal nog een tijdje moeten volhouden.

Richt je school alvast zodanig in dat er altijd een veilige leeromgeving gecreëerd wordt voor alle leerlingen! Iedereen aan een eenpersoons leerlingentafel op voldoende afstand van elkaar is hiervoor de beste oplossing. Met onze leerlingentafels beschik je altijd over een flexibele leeromgeving. Ook eenpersoons leerlingentafels bieden mogelijkheden voor gevarieerde en wisselende klasopstellingen.

Is het een uitdaging om in jouw school leerlingen op een veilige afstand van elkaar te plaatsen? Een preventiescherm biedt de oplossing. Altijd handig trouwens, dit scherm kan eveneens als anti-spiekscherm gebruikt worden.

Koop een eenpersoons leerlingentafel en krijg de stoel er GRATIS bij! Geniet bovendien van voordelige prijzen op preventieschermen!

Les geven in de klas én op afstand wordt het nieuwe normaal.

Les geven op afstand leek op het eerste zicht en onoverwinnelijk obstakel, maar er zijn reeds mooie stappen gezet. Een touchscreen – eventueel in combinatie met een webcam – en onze i3LEARNHUB maken afstandsonderwijs makkelijker dan ooit.

Ons online leerplatform stelt leerkrachten in staat om afstandsleren te organiseren en samenwerking te stimuleren. Breng lessen digitaal naar de klas te om leerlingen voor te bereiden om 21-eeuwse leertechnieken.

Geniet van onze aanbiedingen op verschillende touchscreens en ontvang daarbovenop een waardebon van € 500! Bovendien bieden we GRATIS toegang tot een i3LEARNHUB account.