19.03.2020 Nieuws

Blijf verbonden in moeilijke tijden

<div>

 

Bij i3-Group kiezen we voor optimisme. De wereld wordt een betere plek na de huidige corona-crisis. We zullen er samen sterker uitkomen. De manier waarop wij als wereldwijde gemeenschap reageren, voor elkaar zorgen én met elkaar werken zal er anders uitzien. Onze missie is mensen bij elkaar brengen en ervoor zorgen dat ze optimaal kunnen samenwerken, op kantoor en vanop afstand. Onze kracht zit in de wendbaarheid en de snelheid waarmee wij ons aanpassen aan deze snel veranderde wereld. Dankzij die mindset kunnen we vandaag de crisis het hoofd bieden, de economie mee draaiende houden en het werk & leven van elke dag zo vlot mogelijk  laten verlopen. 

Onze maatregelen

i3-Group geeft de hoogste prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van klanten, zakenpartners en medewerkers. Wij doen er alles aan om de samenleving en ons personeel te beschermen en deze uitdagende situatie mee te dragen. We nemen de volgende maatregelen zodat zowel dagelijkse activiteiten als de bedrijfscontinuïteit gegarandeerd kunnen worden:

  • Ons hoofdkantoor en wereldwijd netwerk van satellietkantoren blijven operationeel (achter gesloten deuren) met een zeer strikt minimum aan fysiek aanwezige mensen. Al onze afdelingen en teams blijven aan het werk. Uw contactpersonen blijven bereikbaar via telefoon, e-mail en videogesprekken.
  • Er is stock aanwezig en onze logistieke teams blijven zo normaal mogelijk opereren, de nodige voorzorgsmaatregelen in acht genomen.
  • Binnenlandse reizen blijven beperkt en internationale reizen worden opgeschort.
  • F2F vergaderingen worden vermeden. Klantenbezoeken waarbij de regels betreffende de ‘sociale afstand’ niet kunnen worden gegarandeerd, worden vervangen door webinars en telefonische vergaderingen.
  • Elke medewerker van i3-Group heeft informatie en instructies ontvangen over hoe hij  met de situatie moet omgaan binnen zijn functie.   

We zijn ons er van bewust dat al onze klanten en zakenpartners voor hun dagelijkse werkzaamheden afhankelijk zijn van onze producten en diensten. We verzekeren u dat we ons met i3-Group blijvend inzetten om u te helpen waar het kan, door te zetten en creatief te zijn. We zitten samen in deze crisis en willen er voor u zijn.

We blijven de situatie nauwlettend opvolgen en bijsturen waar nodig om onze klanten, partners, werknemers en volledige netwerk te laten voelen dat we er staan!

 

Let’s stay connected!

Gert Van Erum
CEO i3-Group

</div>