Creëer een mobiele leeromgeving!

Met een onderstel op wielen kan iedereen een touchscreen gemakkelijk verplaatsen. Zo maak je van je klas een flexibele en mobiele leeromgeving.

Bij aankoop van een i3TOUCH V-Series 65" krijgt je er nu een GRATIS onderstel op wielen bij.

Samen naar het nieuwe normaal

Een veilige leeromgeving mét voldoende afstand wordt het nieuwe normaal. Hoe bereid je je hierop voor als school? Wat kan je doen om al je leerlingen weer in een veilige omgeving les te laten volgen? Wij helpen je graag!

Richt je school alvast zo in dat er altijd een veilige leeromgeving gecreëerd wordt voor je leerlingen. Geniet daarom van onze tijdelijke acties op schoolmeubilair waarmee social distancing verzekerd kan worden.

Koop een eenpersoons leerlingentafel en krijg de stoel er GRATIS bij! Geniet bovendien van voordelige prijzen op preventieschermen!

Hybride klaslokaal

Lesgeven in de klas én op afstand zal eveneens het nieuwe normaal worden. Hoe pak je dit best aan als school? Wat kan je doen om dit goed voor te bereiden? Ook hierbij helpen we je graag!

Zorg dat je leerkrachten de juist tools in handen hebben om afstandsleren te organiseren en samenwerking met alle leerlingen te stimuleren. Geniet daarom nu van onze tijdelijke acties en vereenvoudig het proces van digitaal lesgeven!

Koop nu een touchscreen aan voordelige prijs en ontvang daarbovenop een waardebon van € 500! Bovendien bieden we GRATIS toegang tot een i3LEARNHUB account.